Gek! De overzeese vracht staat een nieuwe hoogte te raken op het punt! Beginnend vanaf Augustus, wij extra 5000 Amerikaanse dollars per doos, is zal US$20,000 per doos genoeg aanrekenen?

July 20, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Gek! De overzeese vracht staat een nieuwe hoogte te raken op het punt! Beginnend vanaf Augustus, wij extra 5000 Amerikaanse dollars per doos, is zal US$20,000 per doos genoeg aanrekenen?

Sinds Maart, heeft de congestiesituatie in de het Westenhaven van de V.S. niet verbeterd.

Bijvoorbeeld, vanaf Januari aan Mei 2021, hebben Los Angeles en Long Beach een gemiddelde van 53,9 containerschepen per dag, met inbegrip van containerschepen bij anker en bij anker, dat 3,6 keer het niveau vóór de epidemie is. De Haven van Oakland, als alternatief voor de Haven van Los Angeles en de Haven van Long Beach, is ook begonnen congestie te tonen.

Onlangs, kondigde Hapag Lloyd aan dat wegens de ononderbroken buitengewone vraag van China en resulterende levering de uitdagingen van de kettingsverrichting, Hapag Lloyd een toeslag op de toegevoegde waarde (VAD) voor al ladingsvervoer overeenkomstig de regelmatige FAK-richtlijnen zullen uitvoeren.

Deze toeslag zal geen contracten op middellange termijn of op lange termijn beïnvloeden, en is bedoeld om een andere tijdelijke toeslagen, zoals SGF (de prijs van de leveringswaarborg) te vervangen.

De VAD-toeslag van kracht worden=zal= op 15 Augustus, 2021, en zal wordt betaald door inzameling bij bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. Het bedrag is als volgt:

  • • China aan Noord-Amerika (de V.S. en Canada)
  • • Alle 20 ' containertypes USD 4000
  • • USD 5000 voor alle 40 ' containertypes

 

laatste bedrijfsnieuws over Gek! De overzeese vracht staat een nieuwe hoogte te raken op het punt! Beginnend vanaf Augustus, wij extra 5000 Amerikaanse dollars per doos, is zal US$20,000 per doos genoeg aanrekenen?  0

De haven Maersk van de V.S. in een rapport van het klantenoverleg op 26 wordt gewaarschuwd Mei dat Los Angeles en Long Beach „een gemiddelde van één tot twee weken hebben die op schepen wachten en nog zeer gespannen“ en de „situatie bij de Haven van Oakland zijn is nog slechter, waar de wachttijd die nog slechter is. De tijd is nu uitgebreid tot ongeveer drie weken.“ De recentste gegevens van de Haven van Los Angeles tonen aan dat na het plaatsen van een verslaghoogte van meer dan 1 miljoen TEUs in één enkele maand, Los Angeles ook 170.000 TEUs in één enkele week voor ingevoerde vrachtschepen volgende week zal overschrijden, een verhoging van 29,10% van de vorige week en vergelijkbaar geweest met vorig jaar. Tijdens dezelfde periode, is het door 78,09% gestegen. Aangezien de havencongestie intensifieert, ook stijgt de wachttijd voor containerschepen. De recentste het wachten containerschepen hebben 18 bereikt, en de gemiddelde wachttijd heeft 5,3 dagen bereikt!

 

De Haven van Vancouver, de grootste haven van Canada in Canada en het vierde - de grootste haven in Noord-Amerika, werd vernietigd door wildfires in Lytton-Dorp toe te schrijven aan een deel van de buitenlandse spoorweg, die de invoer en de uitvoer van containers vertraagde. Westelijk Canada werd geraakt door een ongekende hittegolf. De temperatuur die 50°C naderen veroorzaakte een brand. Tot 90% van de gebouwen in Litton werd het Dorp gebrand, en de sporen van de twee spoorwegbedrijven en een brug waren beschadigd, dwingend het vervoer van goederen om routes te veranderen om over te gaan. Oorzakencongestie in de haven. Zowel hebben Hapag Lloyd als Maersk aan klanten aangekondigd dat de schepen die door de Haven van Vancouver overgaan zullen worden vertraagd. Maersk zei dat het effect van de brand op de haven voor minstens een week zal verdergaan. De huidige eindstagnatie stijgt en de reis van het schip zal worden vertraagd. Met de reeds strakke globale verschepende leveringsketen, hebben de spoorverstoringen de Haven van Vancouver onder druk van een schommeling in containervolumes gezet.

In de huidige het verschepen markt, is de vracht niet het hoogst, slechts hoger, zo haast omhoog aan schip…