Hoe wij brandkast van covid-19 doen houden

March 24, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe wij brandkast van covid-19 doen houden

I. verminder zoveel mogelijk openluchtactiviteiten

 

1.Avoid het bezoeken gebieden waar de ziekte overwegend is.

 

2. Het wordt geadviseerd om minder bezoeken aan verwanten en vrienden en het dineren samen tijdens de epidemische preventie en de controle af te leggen, en blijft thuis zoveel mogelijk.

 

3. Probeer om bezoeken aan overvolle openbare gebieden, vooral plaatsen van slechte ventilatie, zoals openbare badkamerss, de hete lentes, bioskopen, Internet-bars, Karaoke, winkelcomplexxen, bus/stations, luchthavens, veerbootterminals en tentoonstellingscentra, enz. te vermijden.

 

II. persoonlijke Bescherming en Handhygiëne

 

1. Men adviseert dat een masker zal worden gedragen wanneer het uitgaan. Een chirurgisch of N95-masker zal worden gedragen wanneer het bezoeken van openbare gebieden, de ziekenhuizen of het nemen van openbaar vervoer.

 

2.Keep uw gezuiverde handen. Probeer vermijden ontroerend openbare voorwerpen en delen op openbare gebieden. Na het terugkeren van openbare gebieden, te wassen het behandelen van uw hoest, die het toilet gebruiken, en vóór maaltijd, gelieve uw handen met zeep of vloeibare zeep onder lopend water, of desinfecterend middel van de gebruiks alcoholisch hand. Vermijd ontroerend uw mond, neus of ogen wanneer u onzeker bent of uw handen of niet schoon zijn. Behandel uw mond en neus met uw elleboog wanneer niesgeluid of hoest.

 

III. gezondheid de Controle van en het Streven van naar Medische Aandacht

 

1. Controleer de gezondheidsvoorschriften van uw familieleden en zelf. Meet uw temperaturen wanneer u als het hebben van een koorts voelt. Als u jong geitje thuis hebt, raak het voorhoofd van het jonge geitje in de ochtend en bij nacht. Meet de temperatuur van het jonge geitje in het geval van koorts.

 

2. Draag een masker en streef naar medische aandacht bij de nabijgelegen ziekenhuizen in het geval van verdachte symptomen. Ga naar medische instelling tijdig in het geval van de verdachte die symptomen met betrekking tot de longontsteking door nieuwe coronavirus wordt veroorzaakt worden gevonden. Dergelijke symptomen omvatten koorts, hoest, pharyngalgia, borstnood, dyspnoe, mild slechte eetlust, zwakte, milde lethargie, misselijkheid, diarree, hoofdpijn, hartklopping, bindvliesontsteking, mild pijnlijk lidmaat of de achterspieren, enz. proberen vermijden nemend metro, bus en andere openbaar vervoer en het bezoeken overvolle gebieden. Vertel de arts uw reis en woonplaatsgeschiedenis op epidemische gebieden, en wie u ontmoette nadat u de ziekte kreeg. Werk met uw arts op de relevante vragen samen.

 

IV. houd Goede Hygiëne en Gezondheidsgewoonten

 

1. Open vaak de vensters van uw huis voor betere ventilatie.

 

2. Deel geen handdoeken met uw familieleden. Houd uw huis en vaatwerk schoon. Zon-behandeling uw kleren en dekbedden vaak.

 

3. Spuug niet. Verpak uw mondelinge en neusafscheiding met weefsel en werp het in een behandelde vuilnisbak.

 

4. Breng matig uw voeding en oefening in evenwicht.

 

5. Raak, koop of eet geen wilde dieren (wild). Probeer vermijden bezoekend markten die levende dieren verkopen.

 

6. Bereid thuis thermometer, chirurgische of N95-maskers, binnenlands ontsmettingsmiddel en andere levering voor.