Economisch China-Afrika en Handel Expo in Hunan

July 4, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Economisch China-Afrika en Handel Expo in Hunan

Economisch China-Afrika en de Handel Expo zijn een tentoonstelling die gezamenlijk door het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China en de Overheid van de Provinciale Mensen van Hunan wordt gesponsord. Het is lang geregeld in Hunan en gehouden om de twee jaar. De Expo is een nieuw platform voor het uitvoeren van het China-Afrika Samenwerkingsforum economische en handelsinitiatieven en een nieuw venster voor lokale economische en handelssamenwerking. Met het thema van „samenwerking en win-win, pragmatische bevordering van China-Afrika economische en handelsbetrekkingen“, concentreert de Expo zich op handel, landbouw, investering en financiering, behulpzame parken, infrastructuur en andere gebieden. Het heeft een tentoonstellingsgebied van 48.000 vierkante meters op acht tentoonstellingsgebieden.


Op 9 Januari, werden 2019, eerste Economisch China-Afrika en de de Bevorderingsconferentie van Handelsexpo gehouden in Peking. Van Juni 27 tot 29, 2019, eerste Economisch China-Afrika en Handel Expo zal in Tchang-cha, Hunan worden gehouden. [1-3]


Op 29 Juni, 2019, eerste driedaags Economisch China-Afrika en Beëindigde de Handelsbeurs in Tchang-cha. Tijdens de Expo, ondertekenden China en Afrika een totaal van 84 samenwerkingsdocumenten die handel, investering, infrastructuur, landbouw, productie, luchtvaart, toerisme en andere gebieden behandelen, die een bedrag van 20,8 miljard Amerikaanse dollars impliceren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Economisch China-Afrika en Handel Expo in Hunan  0