• De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
  • De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
 • De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

  De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: High Broad or OEM
  Certificering: ISO
  Modelnummer: WE43 WE54 WE75 WE94 ZK60

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 kg
  Prijs: negotiable
  Verpakking Details: In karton, op pallet
  Levertijd: 100 kg: 7 dagen
  Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
  Levering vermogen: 100MT/maand
  Beste prijs Contact

  Gedetailleerde informatie

  Andere Naam: Het uiterst dunne blad van de magnesiumlegering Materiaal: Mg-blad
  Toepassing: CNC gravure, het In reliëf maken, het Etsen, het Stempelen Type: Heet gegoten Uitgedreven broodje, Gegoten, & broodje
  oppervlak: Gepolijst Industriële: 3C producten, Computer, Druk, Camera, Cellphone
  Hoog licht:

  metal sheet plate

  ,

  magnesium engraving plate

  Productomschrijving

  De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

  De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

   

  Het blad en de plak van de magnesiumlegering hebben vele voordelen zoals lage dichtheid, hoge specifieke sterkte, goede elektromagnetische beveiliging, gemakkelijke verwerking en goede die bevochtigingsprestaties, daarom wijd op vele gebieden zoals Ruimtevaart, Automobiele Productie, Automobiele, Elektronische producten, enz. wordt gebruikt. wegens punt Met een laag smeltpunt, chemische aard, is de reiniging van de legering een probleem; is de magnesium zelf dicht-ingepakte hexagonale structuur, minder misstap, de prestaties van de kamertemperatuurmisvorming slecht, om goede misvormingseigenschappen van het blad van de magnesiumlegering te krijgen en de plak, Tijden van het rollen, die de verwerkingskosten maakt is hoog. Deze twee zeer belangrijke factoren beperken het blad van de magnesiumlegering en de plak van de bevordering en de popularisering; de huidige militaire en speciale industrieën hebben een kleine hoeveelheid het blad en de plaktoepassingen van de magnesiumlegering.

  Na het leveren van vele jareninspanning op zich het ontwikkelen en de praktijk van de magnesiumplaten, vonden wij reeds onze speciaal systeem en technische route. Wij dachten het slechts de zuivere grondstof kunnen de beste kwaliteit van platen maken. De plak het rollen technologie is de kern van de korrel het verpletteren technologie. Wij hebben elektromagnetische semi-continuous het gieten methode constant met lage frekwentie gebruikt om de staaf van de magnesiumlegering, aan de voorbereiding van de plaat van de magnesiumlegering en de plakstaaf voor te bereiden, en verbeteren en geperfectioneerd; Spatie na de gelijke vorming van de kanaal hoekige uitdrijving van de plaatstrook van de magnesiumlegering; De plaat met de tijd met meerdere kanalen na het isothermische rollen, kan goede prestaties van de plaat van de magnesiumlegering en de plak vormen.

   

  Een strook van metaalmateriaal in een broodje wordt geleverd die een grote beeldverhouding hebben die. Een strook die een breedte groter hebben wordt dan 600 mm bedoeld als breed strookmateriaal, en strook die een breedte groter hebben dan 600 mm als smalle strook wordt bedoeld. De strookdikte kan zo dun zijn zoals 0,001 mm. De strook wordt veroorzaakt door een het hete rollen methode of een het koude rollen methode. De strook door de het hete rollen methode wordt veroorzaakt heeft een grote dikte, en de het koude rollen methode kan de voordelen verkrijgen geen die de het hete rollen methode kan verkrijgen, en kan een dunnere maatstrook met goede oppervlaktekwaliteit, nauwkeurige grootte, en hoge mechanische eigenschappen veroorzaken die.

  De strook kan als staal met een breedte worden beschouwd kleiner dan dat van het blad, en zijn vorm, productiemethode en gebruik zijn fundamenteel hetzelfde als die van het blad.

   

   

   Contacteer me voor nadere informatie:

   

   Vivian Jiang

   

   Internationale Marketing & Afdelingschef

   E-mail: vivian@hbnewmaterial.com 

   Tel.:  +86-731-85717705

   Fax: +86-731-85716569

   Mobiel/whatsapp: +86-139-7488-3816

   Skype: vivian.jjy

   

   

   

   Andere Producten u kunnen belangen hebben:

   

   De ZK60 uitgedreven plaat van de magnesiumlegering

   AZ31B CNC plaat

   AZ91D gravureplaat

  Oplossend die magnesium in Olieveld wordt gebruikt

  Wilt u meer details over dit product weten
  Ik ben geïnteresseerd De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
  Bedankt!
  Wachten op je antwoord.