China Magnesiumanode fabrikant

Mg84Ymm het Magnesium Hoofdlegering van het Magnesiumyttrium met de Baar van Zeldzame aardeelementen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HIGH BROAD
Certificering: ISO
Modelnummer: DE LEGERING VAN MG Y
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50-100kgs
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: MgYbaar in de uitvoertrommel
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, alipay MoneyGram, creditcard
Levering vermogen: 300 ton per Jaar
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Mg84Ymm Type: Magnesium met zeldzame aardeelementen
inhoud: Magnesiumyttrium Gebruik: kruidrek voor de metaalindustrie
MgY: Hoofdlegering standaard: Magnesium met zeldzame aarde

Productomschrijving

 

Mg84Ymm MAGNESIUMyttrium MET ZELDZAME AARDE

 

Baar van de MgY de hoofdlegering

Chemische inhoud: Y 84%

1, kiezen wij ≥Mg99.95 van GB3499- 2003 voor zeldzame aardelegering.

2, zeldzame aarde Ca/RE≥99.95%.

3, Gebruikend speciale smeltkroes tijdens productie en gasbescherming de onzuiverheidsinhoud strikt om te controleren

4, Kleine baar en grote oppervlakte, eenvormige samenstelling, geen behoefte om worden gebroken en gemakkelijk te smelten.

 

Aanwijzingen voor

Volgens het klantenverzoek om zeldzame aardelegering toe te voegen. Eerst verwijderend Verpakkende krimpfolie en verwarm aan 300 ℃ voor. Na het toevoegen van al legering, hef temperatuur aan 720 ℃+ op/- 5 ℃and het bewegen.
Nota: Gelieve te kiezen aarde speciale stroom als raffinagestroom.

Toepassing

Het toevoegen van Neodymium alvorens te gieten de oxydatie van de smelting verminderen, en legeringskorrel kan raffineren, en het rollen van blad verbeteren. De aanwezigheid van calcium kan het micro- batterijeffect van magnesiumlegering ook verminderen.

Verbeter castability, kruipenweerstand en trekstrenth in op hoge temperatuur en anticorrosion.

Andere Legering van de Magnesiumzeldzame aarde

Legering MG-La; Legering MG-Sb; Legering MG-Ce; Legering MG-SR; Legering MG-ER; Legering MG-Sn; Legering MG-Yb; Legering MG-IRL; Legering MG-Dy; MG-in Legering; MG-re; MG-Ti; MG-re (La); MG-Co; MG-Mn; MG-Si; MG-CA; MG-v; MG-Fe; MG-Zn; MG-Ni; MG-Al-Sc; MG-Cu; MG-y-Ni; MG-Al; MG-Al-Zn.

 

Hoofdlegeringen - Kruidrek voor de metaalindustrie


Gelijkaardig aan een restaurantchef-kok die kleine toevoegingen van kruiden gebruiken om zijn schotels te verfijnen, gebruikt de metaalindustrie hoofdlegeringen om de eigenschappen van zijn producten aan te passen.

Een hoofdlegering is een onedel metaal zoals aluminium, koper of nikkel dat met een vrij hoog percentage van één of twee andere elementen wordt gecombineerd. Een voorbeeld is AlTi10 - een binaire legering die uit 10%-titanium in aluminium bestaan. Een hoofdlegering is een halffabrikaat. Het wordt vervaardigd voor gebruik als grondstof door de metalenindustrie. De hoofdlegeringen worden geproduceerd in diverse vormen. De voorbeelden zijn: baar, wafelplaat, staaf in rollen, enz.

De hoofdlegeringen worden wereldwijd gebruikt. Onveranderlijk worden zij gevonden in installaties waar het metaal wordt gesmolten, met diverse elementen gelegeerd en dan in vormen gegoten. Dit kan aluminium, ijzer, staal of zelfs een edel metaal zoals goud zijn.

Er zijn diverse redenen om hoofdlegeringen aan een smelting toe te voegen. Één van de belangrijkste toepassingen is samenstellingsaanpassing, d.w.z. veranderend de samenstelling van het vloeibare metaal om de gewenste chemische specificatie te bereiken. Een andere belangrijke toepassing is structuurcontrole - beïnvloedend de microstructuur van een metaal tijdens het afgietsel en verhardingsproces om zijn eigenschappen te veranderen. Dergelijke eigenschappen omvatten mechanische sterkte, rekbaarheids, elektrogeleidingsvermogen, castability of oppervlakteverschijning. Een hoofdlegering wordt soms ook bedoeld als „verharder“, „korrelraffineermachine“ of „bepaling“ afhankelijk van zijn toepassing.

De redenen om een hoofdlegering in plaats van een zuiver metaal te gebruiken kunnen economisch, technisch zijn of allebei. Sommige elementen tonen hoge verliezen - of slechte opbrengst - wanneer toegevoegd in zuivere vorm. Anderen zullen niet bij allen bij de oventemperatuur oplossen die in een casthouse heersen. Een hoofdlegering verstrekt vaak de oplossing, aangezien het veel sneller bij lagere temperaturen oplost, die waardevolle energie en productietijd besparen.

De hoofdlegeringsindustrie gebruikt gespecialiseerd materiaal zoals inductieovens op hoge temperatuur om de legeringssamenstelling te veroorzaken geschikt voor gebruik door de regelmatige metalenindustrie.

De hoofdlegeringsvervaardiging is een echt gespecialiseerd gebied.

Mg84Ymm het Magnesium Hoofdlegering van het Magnesiumyttrium met de Baar van Zeldzame aardeelementen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn