China Magnesiumanode fabrikant

MgSc2 het Magnesiumscandium van Zeldzame aardemetaaloxides Scandium van Mg van de Legeringsbaar Hoofdlegering

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HIGH BROAD
Certificering: ISO
Modelnummer: MgSc2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5kgs
Prijs: to be negotiated
Verpakking Details: MgSc in vacuümverpakking
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C, D/P
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Magnesiumscandium Formule: SC
Type: MgSc2 Toepassing: Additief
Verschijning: Zilverachtig-grijs metaalvast lichaam in diverse vormen (blad, staaf, sputterend doel, bar, stukken, Andere: MgSc5 of MgSc30

Productomschrijving

 

MgSc2 magnesium-Scandium hoofdlegering

Het magnesium-Scandium is één van talrijke metaallegeringen. De hoge Brede legeringsproducten zijn beschikbaar in diverse vormen zoals poeder, bars, baren, linten, draden, bladen, sputterende doelstellingen, folies, en douanevormen in zowel standaard als klant-gespecificeerde elementensamenstellingen. Onze ingenieurs kunnen raad geven in het selecteren van een legering die op voorgenomen toepassing wordt gebaseerd. Gelieve te verzoeken hierboven een citaat om het tarief informatie te ontvangen die op uw specificaties wordt gebaseerd.

Type 1 MgSc2
Type - 2 MgSc5
Type 3 MgSc30

MgSc2 het Magnesiumscandium van Zeldzame aardemetaaloxides Scandium van Mg van de Legeringsbaar Hoofdlegering

Scandium (atoomsymbool: Sc, atoomaantal: 21) is een Blok D, Groep 3, Periode 4 element met een atoomgewicht van 44.955912. Het aantal elektronen in elk van Scandium shells is [2, 8, 9, 2] en zijn elektronenconfiguratie is [AR] 3d1 4s2. Scandium het Model van Bohr het scandium atoom heeft een straal van 162 p.m. en een straal van Bestelwagen der Waals van 216 p.m. Scandium werd voorspeld door Dmitri Mendeleev in 1871 en eigenlijk ontdekt en werd geïsoleerd door Lars Nilson in 1879. Één van de overgangsmetalen, scandium heeft een zilverachtig-witte verschijning in zijn elementaire vorm die aan geel of rozeachtig op contact met lucht oxydeert. Elementaire ScandiumIt is nu en dan inbegrepen in de classificatie van de zeldzame aardeelementen. Scandium wordt gevonden in geconcentreerde bedragen in de mineralen euxenite, gadolinite en thortveitite nochtans, wegens de moeilijkheden in de voorbereiding van metaalscandium, wereldwijde handel van het zuivere metaal is zeer beperkt. De oorsprong van naamscandium komt uit het Latijnse woord ‚scandia‘ betekenend Scandinavië.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn