• De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
  • De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: High Broad or OEM
Certificering: ISO
Modelnummer: WE43 WE54 WE75 WE94 ZK60

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 kg
Prijs: negotiable
Verpakking Details: In karton, op pallet
Levertijd: 100 kg: 7 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 100MT/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Andere Naam: Het uiterst dunne blad van de magnesiumlegering Materiaal: Mg-blad
Toepassing: CNC Gravure, het In reliëf maken, het Etsen, het Stempelen Type: Heet gegoten Uitgedreven broodje, Gegoten, & broodje
Oppervlakte: Opgepoetst Industrieel: 3C producten, Computer, Druk, Camera, Cellphone
Hoog licht:

De Plaat van het metaalblad

,

De plaat van de magnesiumgravure

Productomschrijving

De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

 

Het blad en de plak van de magnesiumlegering hebben vele voordelen zoals lage dichtheid, hoge specifieke sterkte, goede elektromagnetische beveiliging, gemakkelijke verwerking en goede die bevochtigingsprestaties, daarom wijd op vele gebieden zoals Ruimtevaart, Automobiele Productie, Automobiele, Elektronische producten, enz. wordt gebruikt. wegens punt Met een laag smeltpunt, chemische aard, is de reiniging van de legering een probleem; is de magnesium zelf dicht-ingepakte hexagonale structuur, minder misstap, de prestaties van de kamertemperatuurmisvorming slecht, om goede misvormingseigenschappen van het blad van de magnesiumlegering te krijgen en de plak, Tijden van het rollen, die de verwerkingskosten maakt is hoog. Deze twee zeer belangrijke factoren beperken het blad van de magnesiumlegering en de plak van de bevordering en de popularisering; de huidige militaire en speciale industrieën hebben een kleine hoeveelheid het blad en de plaktoepassingen van de magnesiumlegering.

Na het leveren van vele jareninspanning op zich het ontwikkelen en de praktijk van de magnesiumplaten, vonden wij reeds onze speciaal systeem en technische route. Wij dachten het slechts de zuivere grondstof kunnen de beste kwaliteit van platen maken. De plak het rollen technologie is de kern van de korrel het verpletteren technologie. Wij hebben elektromagnetische semi-continuous het gieten methode constant met lage frekwentie gebruikt om de staaf van de magnesiumlegering, aan de voorbereiding van de plaat van de magnesiumlegering en de plakstaaf voor te bereiden, en verbeteren en geperfectioneerd; Spatie na de gelijke vorming van de kanaal hoekige uitdrijving van de plaatstrook van de magnesiumlegering; De plaat met de tijd met meerdere kanalen na het isothermische rollen, kan goede prestaties van de plaat van de magnesiumlegering en de plak vormen.

 

Een strook van metaalmateriaal in een broodje wordt geleverd die een grote beeldverhouding hebben die. Een strook die een breedte groter hebben wordt dan 600 mm bedoeld als breed strookmateriaal, en strook die een breedte groter hebben dan 600 mm als smalle strook wordt bedoeld. De strookdikte kan zo dun zijn zoals 0,001 mm. De strook wordt veroorzaakt door een het hete rollen methode of een het koude rollen methode. De strook door de het hete rollen methode wordt veroorzaakt heeft een grote dikte, en de het koude rollen methode kan de voordelen verkrijgen geen die de het hete rollen methode kan verkrijgen, en kan een dunnere maatstrook met goede oppervlaktekwaliteit, nauwkeurige grootte, en hoge mechanische eigenschappen veroorzaken die.

De strook kan als staal met een breedte worden beschouwd kleiner dan dat van het blad, en zijn vorm, productiemethode en gebruik zijn fundamenteel hetzelfde als die van het blad.

 

 

 Contacteer me voor nadere informatie:

 

 Vivian Jiang

 

 Internationale Marketing & Afdelingschef

 E-mail: vivian@hbnewmaterial.com 

 Tel.:  +86-731-85717705

 Fax: +86-731-85716569

 Mobiel/whatsapp: +86-139-7488-3816

 Skype: vivian.jjy

 

 

 

 Andere Producten u kunnen belangen hebben:

 

 De ZK60 uitgedreven plaat van de magnesiumlegering

 AZ31B CNC plaat

 AZ91D gravureplaat

Oplossend die magnesium in Olieveld wordt gebruikt

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De zuivere plaat van de het Magnesiumlegering van Mg 99,9% AZ31/blad/plak MnE21 ZK60 WE43 AZ91D kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.